Klaar voor de toekomst!

Zie je het al voor je: zelfrijdende auto’s een computer met je hersenen aansturen, een dokter die je onderzoekt met een handscan? Allemaal mogelijkheden die jij waarschijnlijk in jouw toekomst mee gaat maken. Zo ook heeft Winford Academy haar virtual reality brilopgezet en willen wij jouw talent tot ontwikkeling brengen met die 21e eeuw-vaardigheden. Daarom stimuleren we je erachter te komen wat jouw talent is en wat er voor nodig is om daar te komen waar jij wilt. Wil je een eigen bedrijf beginnen, of wordt je liever ontwerper, ict-er, of ……..? Wij geven je die vaardigheden mee zodat je goed bent voorbereid op jouw toekomst.

Vanaf het eerste jaar ben je bezig met onderzoeken, problemen signaleren, zelf oplossingen vinden, zelf de uitdaging aangaan en omgaan met media en ict. Naast zelfstandig leren werken is samenwerkend leren belangrijk en leren wij je welke rollen erbij samenwerken om de hoek komen kijken. Kortom, wij gaan samen met jou op pad om je te leren hoe je kritisch kan denken, hoe wij in de moderne tijd met elkaar communiceren en samenwerken, wie je bent en hoe je binnen onze samenleving die persoon wordt die ertoe doet.

Blended leren met Max, Perspectief en Vertoog: altijd boek en online

Wat is blended leren? Bij blended leren combineer je leren uit een boek met online leren in jouw elektronische leeromgeving. Voordeel is dat er voor iedere leerling de ideale mix voorhanden is. Leerlingen hebben toegang tot alle leerjaren en niveaus. De docent kan daarom individuele ontwikkelplannen maken en aangeven per leerling wat hij/zij vanuit het boek behandeld krijgt en wat de leerling online maakt.

Onze blended lesmethodes zijn altijd up to date. De mix van boeken en online versterkt elkaar en is het juiste gereedschap voor de individuele leerling. Leren vóór en mét 21e eeuwse vaardigheden.

Ben jij klaar voor je toekomst?